Onneks On Luomua ilmestyy 25.8.2017

Onneks On Luomua 

Kirjassa on elämänmakuisia tuottajatarinoita, luomun asiantuntijoiden lausuntoja, reseptejä ja upeita kuvia.

Puhdasta ja aitoa luomua, luonnollisesti!

Miksi luomua? Luomu tarkoittaa luonnonmukaisesti tuotettua maa- ja elintarviketaloutta, se on ekologista ja eettistä tuotantoa. Luomuruoka on turvallista, sillä siinä ei käytetä mitään keinotekoista väri- tai makeutusaineita. Luomu on tarkkaan valvottu ruoantuotantotapa ja luomuraaka-aineet antavat hyvän pohjan ravitsevalle, turvalliselle ja maukkaalle ruokavaliolle. Suomalainen luomutuotanto on lähellä tuotettua, sen alkuperän voi varmistaa ja monilla tiloilla on mahdollisuus käydä vierailemassa

Onneks On Lähiruokaa, 2015

Onneks On Lähiruokaa kertoo aidosta, puhtaasta lähiruoasta. Suomessa on 19 maakuntaa ja Ahvenanmaa, joten joka puolella Suomea voidaan nauttia lähiruokaa. Kirjassa on upeita kuvia ja tarinoita lähiruoan tekijöistä sekä tietoa ruoan turvallisuudesta ja terveellisyydestä. Kirjassa on uusia ja uusittuja reseptejä, jotka on laadittu kahden hengen annoksina tai erikseen mainittuna isommalle joukolle.

Arvosteluja kirjasta

  • "Kirja on tehty suurella sydämellä lähiruokaan." (Kirsi Viljanen, MMM lähiruokakoordinaattori)
  • "Teos on täynnä tunteita." (Maaseudun Tulevaisuus)
  • "Lähiruoasta kirjan kirjoittanut Merja Koski kehittelee uusia makuja lähialueen antimista. Kaikki kumpuaa kunnioituksesta. Kunnioituksesta ruokaa ja sen tuottajia kohtaan." (Satakunnan Kansa)
  • "Onneks on lähiruokaa -kirja esittelee tuottajien tarinoita." (artikkeli Turun Sanomissa)

Kysy lisää tai tilaa kirja

Mikäli haluat kysyä jotakin, kuulla lisää lähiruoasta tai tilata kirjan, täytä yhteystietosi ja viestisi.

Suosittele meitä